Soprano Titanium Introductie

Een uniek laserontharingsplatform dat functionaliteit combineert met comfort. Mede dankzij het grote 4 cm2 handstuk en het geavanceerd koelsysteem zijn behandelingen nu nog sneller en pijnloos uit te voeren. Een zeer belangrijke verbetering voor zowel patiënten als behandelaar.

Soprano Titanium borduurt voort op de voordelen van drie gecombineerde golflengten, met een verbeterde patiëntervaring en een business-georiënteerde aanpak. Soprano Titanium biedt de behandelaar een uniek en resultaat gedreven oplossing in de wereld van professionele haarverwijdering.

 

 Snel en comfortabel

Soprano Titanium introduceert de 4Quattro 3D, een uniek en efficiënt nieuw handstuk met een uitzonderlijk grote spot size van 4 cm², zodat u nog sneller kunt behandelen en uw klanten meer tevreden van ooit de deur uitlopen.

 

ICE PLUS : Continue koeling van de huid

Soprano Titanium bevat een nieuw ontworpen koelsysteem, ICE Plus™, dat speciaal ontwikkeld is om de huid gedurende de gehele behandeling perfect gekoeld te houden. Uw klanten kunnen volledig ontspannen de behandeling ondergaan en uitzien naar een glad en haarvrij resultaat.

De kunst van een zijdezachte, haarvrije huid

_ AFRODITE WAXSALON _

Titanium, onze nieuwste

Soprano

  • – 40% snellere behandelingen*
  • – Effectievere 3D technologie
  • – Vernieuwde koeltechnologie; meer comfort
  • – Grootste behandelgebied ooit
  • – Nieuwste versie SHR voor maximale veiligheid