Afrodite Wax & Laser​

OVER ONS

Afrodite Wax & Laser​

Sinds 2008 staat Afrodite Wax & Laser bekend als dé specialist in waxen en laseren voor vrouwen in Amsterdam. Onze moderne behandelruimte en ontspannen ontvangstruimte beloven privacy, hygiëne en gezelligheid.

Bij Afrodite Wax & Laser streven we naar perfectie in elke behandeling. Ons ervaren team van professionals is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige wax- en laserbehandelingen met behulp van de nieuwste technologieën.

Of je nu gaat voor de zijdezachte resultaten van waxen of de duurzame voordelen van laserontharing, begrijpen wij het belang van persoonlijke aandacht. Onze ontspannen sfeer en persoonlijke service zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens elke behandeling.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Afrodite Wax & Laser voor jou kan betekenen? Aarzel dan niet om vrijblijvend langs te komen. Ik sta klaar om je persoonlijk te woord te staan en al je vragen te beantwoorden. Ervaar zelf de expertise en zorg die wij bieden in een warme en gastvrije omgeving. We verwelkomen je graag in onze salon!

De kunst van een zijdezachte, haarvrije huid

Afrodite Wax & Laser​